?

Hej!
Tänkte visa två bilder som Gabriella tog på mig i onsdags:)
De är lite speciella... Hon skulle egentligen bara ta kort på läpparna, men blev sedan med masken också.






Kram Therese

23 september, godnatt!

Hej!
Imorgon ska jag upp runt halv 8 för att sedan åka till Sävsjö. Ska medfamiljen till bodaborg:)
Blev att väldigt kort och onödigt inlägg nu. Jag är super trött och orkar inte kolla på skärmen längre.
Godnatt!




Kram Therese

21 september!

Hej!
Idag skulle vi vara på svinö vid klockan 9 för det var orienteringsdag. Jag kunde ju inte springa så fick sitta där och hjälpa till lite ibland. Blev en kort dag och vi slutade vi 12 :)
Hinner inte skriva mer nu  måste gå och lägga mig annars orkar jag aldrig upp imorgon.
Jag sa igår att jag gjorde en sak som jag inte skulle beräta än, men här är en ledtråd:


Vet inte om ni förstår... Men kanske?


Godnatt kram, Therese

19 september!

Hej! Har haft en liten bloggpaus nu, men hoppas på att blogga mer nu. Har gjort en ska idag som jag inte tänker berätta så ni får vänta och se. Kommer sen skriva/visa er vad :) Jaha idag har det varit en vanlig måndag, är ju alltid lite smått segt efter helgen... Min fot har börjat bli bättre och bättre för varje dag som går. Mitt mål för denna veckan är att komma till skolan utan mina hatade kryckor ;) Blev ett litet kort inlägg från mobilen. Godnatt alla fina läsare! Kram Therese

Blandade naglar

För ett litet tag sedan satt jag hemma och gjorde dessa naglar. Har faktiskt aldrig gjort på lösnaglar innan men det var kul (roligare att göra på äkta naglar). Hade inga helt tomma naglar så jag fick ta några som det redan var fransk mankyr på. Jag tyckte att det tog längre tid för nagellacket att torka på lösnaglarn än vad det gör på riktiga. Därför är det lite smetigt på naglarna...




Kram Therese

11 september

Hej!
Idag tog jag en lång och skön sovmorgon:) Tog det hur lugnt som hellst, tittade lite på tv och gjorde mig iordning så att jag var klar lagom när Gabriella kom. Hon kom vid ca 16 tiden och vi har fotat ungefär hela tiden.
Ska lägga upp några nagelbilder lite senare. Har inte så mycket att skriva om faktiskt... Men men ger er två bilder från idag.






Kram Therese

7 september

Hej! Blir ett kort inlägg från mobilen nu innan jag ska sova... Idag har det varit en ganska vanlig onsdag, alltså slutade skolan vid 13.00 :) Har inte gjort så mycket mer idag. Imorgon börjar vi vid 08.45 med idrott. Kan ta en senare buss in för jag behöver inte byta om eftersom jag nu för tiden hoppar på kryckor (måste ju ändå komma till idrotten). Hoppade studsmatta i söndagskväll och hamnade lite fel med ffoten/tårna. Ska umgås med Johanna ett tag imon också innan man måste göra alla läxor. Nu ska jag sova, godnatt! <3 när jag skriver från mobilen går det inte att hoppa ner rader. Kram Therese

2 september

Hej!
Hinner bara skriva ett kort inlägg nu...
Skolan var som vanligt, super jobbig fredag men kändes skönt att ha kvällen att se fram emot.
Hanna fyllde är i onsdags så vi firade henne. Vi va på restaurang italia och åt, ddär fick även hon sina presenter. Av oss fick hon två pandora berlocker, en sak med typ tvål och body butter m.m och ett sött litet gosegjur som höll i asken med berlockerna.
När vi hade ätit klart gick vi runt lite på stan, gu vad kalmar är dött på kvällen typ öde.
Tog bussen hem och fixade iordning mig för sängen nästan på direkten. Och nu sitter jag i sängen och känner att jag borde stänga av datorn och kanske somna till någon film.  
Godnatt, sov gott!


Kram Therese 

RSS 2.0