terinens första reggeaton:)

Hej! Sitter just nu och väntar på att mamma ska hämta mig ifrån dansen. Idag dansade jag reggaeton och det var kul som vanligt:) känns härligt nu när dansen har börjat:D får se om jag hinner göra ett till inlägg idag. Bloggar från mobilen så blir inga bilder. Kram Therese

i skolan

Hej! Var ett tag sen jag bloggade nu... Just nu sitter jag i skolan, väntar på att svenskan ska börja:/ Idag börjar min dans!!!! :D. Idag blir det 2 lektioner. Komihåg att det är gratis första veckan (denna veckan, 35) Nu måste jag gå<3 Kram Therese

22/8, dans i tankarna!

Hej!
Idag har var det första skoldagen... Kul att träffa alla kompisarna och så men annars inte superkul. Vi har inte haft några lektioner idag, bara information och brännboll. Känns konstigt att gå sista året i högstadiet, nu blir det gymnasieval som jag måste erkänna att jag tycker är lite smått läskigt:/
Slutade 13.15 idag, inget jag kan klaga på. Efter skolan har jag träffat Lovisa. Har inte så mycket mer att säga om dagen men tänkte skriva lite om dansen.

ALLA SOM VILL BÖRJA DANSA MÅSTE LÄSA DETTA!
Ville bara berätta om den underbara dansskolan som jag går på.
Har dansat sen jag var ca 4 år, innan dansade jag på dansinstitutet men nu går jag på danceacademy latina.
Är en super bra dansskola med jätteduktiga lärare och väldigt glad och trevlig stämmning.
Just nu dansar jag Ladies styling, reggaeton och magdans och det är underbart kul! De har så klart många fler roliga danser. Så om du går in på deras hemsida kän du läsa om de olika danserna och titta på bilder ifrån olika uppvisningar m.m Så om du vill börja dansa rekomenderar jag verkligen danceacademy latina.
www.danceacademy.se






Kram Therese

Hos Anniboo!

Hej!
Idag har jag och mammi varit i modehuset, hittade så klar lite grejer...
Sen var det bara hem och äta lite samtidigt som jag packade.
Åkte sen till Evelina och träffade underbara vänner! Bleen rolig kväll med filmmys.
Nu sitter jag hos anniboo och vi har precis gjort lite olika grejer. Vi ska nog försöka gå och lägga oss snart (måste ju vänja sig lite inför skolan, kill me!)
Godnatt allihopa! <3

Inatt/ imorgon kommer Gabriella hem! <3


Kram Therese

15/8

Tjohej!
Bloggen har legat nere nu i några dagar...
Torsdag och fredag var jag inne med kompisar i stan (stadsfesten). På fredagen var Gabriella hos mig så vi skulle fixa oss tillsammans. Jag börjar fixa mig ca 30 min innan vi ska åka, då frågar jag Gabriella om hon ochså ska börja. Hennes svar: Nej jag ska nog inte fixa mig något, så jag tittar på bilderna som vi tog idag. När det sedan är ca 3min kvar tills vi ska åka ropar Gabriella såklart att hon inte har sminkat sig än... Så hon springer till badrumet och sminkar sig lite, resten får gör hon i bilen. När jag och Gabriella ska åka någonstans kan vi aldrig komma i tid, antingen är det hon eller så är det jag som har glömt göra något. Vi bestämmer alltid innan att det inte får bli som förra gången då vi kom för sent, men vi lyckas aldrig. Men vi har altid så kul sen när vi pratar om det senare;)
På fredagen var det Veronica maggio, hon är absolut en favorit... Och hon var så sjukans bra!
Vill bara tacka alla underbara vänner som gjorde dagarna till de bästa! <3






Kram Therese


10/8

Hellu!
Ska gå och lägga mig om några minuter så blir ett kort inlägg...
Just nu känner jag mig taggad inför morgondagen då det blir stadsfesten med härigt folk. Hoppas på bra väder och mycket folk.
Jag har blivit överansträngd i mina smalbensmuskler och det gör att jag inte kan t.ex träna för fullt och gå i högklackade skor:( Trist men hoppas att det går över snart.
Nu ska jag borsta tänderna och gå och sova.
Godnatt! :)



Kram Therese

9/8

Tjo!
Min dag började med (efter frukost) att jag cyklade iväg och klippte mig. Tänkte bara toppa det men fick bli lite kortare än tänkt(ett stort steg för mig eftersom jag ville spara och låta det växa). Är väldigt ovat eftersom det är mycket kortare än innan, men jag tror nog att jag kan vänja mig:) Har till och med börjat fundera på att klippa det ännu kortare... Men vi får väl se hur det bilr med den saken, om jag känner mig rätt så kommer jag aldrig våga klippa det kortare än nu. 
Sen cyklade jag till gymmet för att träna lite, brukar träna i ungefär 1,5 timme. Kännslan när man tränat klart är ju alltid så underbart skön, man lixom vet att man har varit duktig. Efter det satte jag mig på cyklen och cyklade hem igen. Väl hemkommen träffade jag min syster som komförbi och hämtade lite bilder och så.
Kastade i mig lite mat för att sedan åka inlines till bästa Gabriella. Ifall ni ser några lösnaglar liggande kan det vara Gabriellas eftersom hon tappade några lite då och då;)  Vi har fotat nästan hela tiden, har tyvärr inga bilder från det än. Som ni ser har jag en ny header, bilden kommer från dagens fotografering(alltså den ända bilden jag har hittills).
Känner att mina ögon vill att jag ska gå och sova nu så jag får väl lyssna på de;) Jag får hålla tummarna på att jag inte har en invasion av nattfjärilar i mitt rum... Hade nämligen det för några dager sen, hmm....
Blir tyvärr ingen bild till detta inlägget för jag känner att jag inte orkar:P
Godnatt alla läsare!


Kram Therese


7/8

Hej!
Igår åkte vi till gammla varvet med båten för att stanna där över natten. Ebba och jag skulle sova i tält och de andra i båten. Det var ju superfint väder igårkväll så vi grillade och satt ute och åt.
När Ebba och jag gick och la oss va det fortfarande ganska varmt ute. Vi vaknade sen vi ca kl. 03.00 av att det spöregnade och blixteade. Vädermänniskorna sa igår att det skulle regna idag (söndad) på eftermiddagen, men känns aldrig som om att man kan lita på de. Sen somnade vi igen lite efter kl.05.00.  Vi hade inte presenningen med oss så vi blev helt blöta och inte nog med de så var det tusen spindlar och andra kryp i tältet (Ebba och jag hatar), kallt, åskan va precis över oss och vi hade tältet under träden.Så våran kväll/natt/morgon har inte varit den mest lyckade, men det var ändå kul.


Lägger in två bilder som egentligen inte har något med detta inlägget att göra...
När Anna fotade mig:





Kram Therese

5/8

Hej!
Idag har jag inte haft mycket vila...
Cyklade först till gymmet nästan en mil, sen tränade jag i ca 1 och en halv timme, sen hem igen. När jag kom hem åt jag en sallad och sen åkte jag och Ebba inlines. När jag kom hem va klockan ca halv 6 och familjen åkte till mormor. Nu har jag precis kommit hem och känner mig jättetrött för jag gick upp ganska tidigt också.
Vi får se om jag bloggar mer i helgen för jag är inte hemma.

Igår va jag med syster och fotade, har fått några bilder och tänkte visa två.
Modell: Therese (jag)
Foto: Anna (syster)



Alla bilder jag lägger upp är förbjudna att kopiera!!


Kram Therese

Augusti!

Hej!
Idag fyller pappa år, Grattis!!!
Har inte så jätte mycket att berätta... Men ska till landet idag med Tina, Christofer och Filip:)
Jag har åkt så sjukt mycket bil på sista tiden, Söndag ifrån Västkusten, onsdag till västkusten, måndag till och från göteborg, veckan innan tisdag från Stockholm söndag till Stockholm. Och imorgon åker jag och systrarna till ullared! Hoppas på att hitta lite grejer till bra pris:)
Men nu ska jag gå och äta frukost och fixa iordning mig så att jag är klar när T, C och F hämtar mig.


Kram Therese

RSS 2.0